ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ MİLFÖYLÜ TARİFLER PEYNİRLİ KRUVASAN

PEYNİRLİ KRUVASAN

Peynirli kruvasan
6 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Peynirli kruvasan tarifi için malzemeler
  • 6 parça hazır milföy hamuru
  • Dolgusu için
  • 100 g krem peynir
  • 150 g süzme peynir

Üzeri için

  • Yumurta sarısı
  • Deniz tuzu
Peynirli kruvasan hazırlanışı

  • Milföy hamurlarını ince açıp üçgen kesin. Üçgenlerin ortasına krem peynir sürüp ince dilimlediğiniz süzme peynirinden yerleştirin. Hamurların uçlarını hafif kıvırarak sarın ve kruvasan şekli verin.
  • Kruvasanları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp deniz tuzu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!