ANASAYFA TARİFLER MİLFÖYLÜ TARİFLER PEYNİRLİ KRUVASAN

Peynirli Kruvasan

Peynirli kruvasan

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Peynirli Kruvasan Tarifi İçin malzemeler

  • 6 parça hazır milföy hamuru
  • Dolgusu için
  • 100 g krem peynir
  • 150 g süzme peynir

Üzeri için

  • Yumurta sarısı
  • Deniz tuzu

Peynirli Kruvasan Nasıl Yapılır?

   
           
  • Milföy hamurlarını ince açıp üçgen kesin. Üçgenlerin ortasına krem peynir sürüp ince dilimlediğiniz süzme peynirinden yerleştirin. Hamurların uçlarını hafif kıvırarak sarın ve kruvasan şekli verin.
  • Kruvasanları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp deniz tuzu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Çikolata ile tatlandırılan klasik kruvasan tarifine göz atmayı unutmayın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!