Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri için

Malzemeler

  • 4 dilim çavdarlı tam tahıl ekmeği
  • 400 gr ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 yumurta
  • Yarım demet endivyen

Pesto sos için

  • Yarım demet dereotu
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri

Nasıl Yapılır

Ton balığı, yoğurt, mayonez, tuz ve karabiberi mutfak robotunda püre haline gelinceye kadar karıştırın. Yumurtaları rafadan olacak şekilde pişirin. Dereotu, maydanoz, rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağının yarısını mutfak robotunda çekin. Tuz, karabiber ve kalan zeytinyağını ekleyip karıştırın. Ton balığı karışımını ekmeklerin üzerine paylaştırın. Endivyen yapraklarını yerleştirin. Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye kesip sandviçlerin üzerine ekleyin. Pesto sos gezdirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo