Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
30 dakika
Pişirme
Süresi
5 dakika

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 4 dilim çavdarlı tam tahıl ekmeği
- 400 gr ton balığı konservesi
- 1 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
- Karabiber
- 2 yumurta
- Yarım demet endivyen
Pesto sos için
- Yarım demet dereotu
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- 1 çay bardağı zeytinyağı
Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri Nasıl Yapılır?
Ton balığı, yoğurt, mayonez, tuz ve karabiberi mutfak robotunda püre haline gelinceye kadar karıştırın. Yumurtaları rafadan olacak şekilde pişirin. Dereotu, maydanoz, rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağının yarısını mutfak robotunda çekin. Tuz, karabiber ve kalan zeytinyağını ekleyip karıştırın. Ton balığı karışımını ekmeklerin üzerine paylaştırın. Endivyen yapraklarını yerleştirin. Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye kesip sandviçlerin üzerine ekleyin. Pesto sos gezdirip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR