ANASAYFA TARİFLER EKMEK TARİFLERİ PESTO SOSLU VE TON BALIKLI EKMEK DİLİMLERİ

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 dilim çavdarlı tam tahıl ekmeği
  • 400 gr ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 yumurta
  • Yarım demet endivyen

Pesto sos için

  • Yarım demet dereotu
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 çay bardağı zeytinyağı

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri Nasıl Yapılır?

Ton balığı, yoğurt, mayonez, tuz ve karabiberi mutfak robotunda püre haline gelinceye kadar karıştırın. Yumurtaları rafadan olacak şekilde pişirin. Dereotu, maydanoz, rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağının yarısını mutfak robotunda çekin. Tuz, karabiber ve kalan zeytinyağını ekleyip karıştırın. Ton balığı karışımını ekmeklerin üzerine paylaştırın. Endivyen yapraklarını yerleştirin. Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye kesip sandviçlerin üzerine ekleyin. Pesto sos gezdirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!