Cevizli Erişte

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
10 dakika

Cevizli Erişte Tarifi İçin malzemeler
- 1 paket hazır erişte
- 1 kahve fincanı çekilmiş ceviz içi
- 1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
- 3 çorba kaşığı çörek otu
- 12 dal taze nane
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 20 gr tereyağı
- Tuz
Cevizli Erişte Nasıl Yapılır?
- Taze nane yapraklarını temizleyip kıyın. Ceviz içi, parmesan peyniri, çörek otu ve naneyi bir kapta harmanlayın.
- Erişteyi 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağlı bol suda haşlayıp süzün. Tereyağını bir tencerede ısıtın.
- Haşlanmış erişteyi ekleyip 12 dakika karıştırın. Ateşi kapatıp çörek otlu malzemeyi ilave edin. Harmanlayıp servis tabağına alın. Sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR