ANASAYFA TARİFLER BÖREK TARİFLERİ ÇERKEZ PEYNİRLİ VE DEREOTLU BÖREK

Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek Tarifi İçin malzemeler

  • 8 kare milföy hamuru
  • 200 gr çerkez peyniri
  • Yarım demet dereotu
  • 1 yumurta sarısı
  • Çörekotu

Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek Nasıl Yapılır?

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin börek tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Dereotunu temizleyip kıyın. Çerkez peynirini rendeleyin. Peynir ve dereotunu bir kapta harmanlayın.

Milföylerin üzerine peynirli harcı paylaştırıp üçgen şeklinde kapatın. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin.

Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Dilerseniz, zengin besin değerlerine sahip olan otlu börek tarifine de göz atabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!