Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15802 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1463 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2673 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7497 Tarif
Salata ve Meze
1566 Tarif
Sos
516 Tarif
Tatlı
10733 Tarif
Yöresel
2087 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Etli Patates Yemeği
Anasayfa
Tarifler
Tavuk Yemekleri
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Evde Pratik Çiğ Köfte Tarifi
İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Mayasız 3-2-1 Poğaça Tarifi
Tahinli Kurabiye Tarifi
Soğanlı Patates Kavurma Tarifi
Buzdolabına Cam Kavanoz Koymamanız Gerekiyormuş
Sigara Böreği Yaparken Yufkaya Ne Sürülür?
Biber Kızartırken Sıçramaması İçin Ne Yapmalı?
Kuru Fasulyenin Kabuk Atmaması İçin Ne Yapılır?
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Patates Kızartırken Tuz Ne Zaman Atılmalı?
Peynir Dolgulu Tavuk Eti için
Malzemeler
1 tavuk göğüs eti
Yarım kırmızı biber
5~6 yaprak ıspanak
40 gr beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 yemek kaşığı iri dövülmüş ceviz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
Nasıl Yapılır
Tavuk etini enine koparmadan keserek cep haline getirin. İç kısmına tuz, karabiber serpiştirin. Beyaz peyniri bir kaseye alıp çatalla ezin.
Kırmızı biberi küçük küp şeklinde doğrayarak peynire ekleyin. Ispanağı küçük doğrayıp labne peyniri ile birlikte beyaz peynire ekleyin.
Ceviz ve 1 yemek kaşığı yağı ilave edip karıştırın ve karışımı etin içine doldurun. Kürdan ile kenarlardan tutturarak kapatın.
Üzerine tuz, karabiber serpiştirin. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli tavada ısıtıp doldurulmuş tavuk etini yüksek ateşte önlü arkalı hafif kızartın.
Yağlı kağıt serdiğiniz fırın kabına aktarıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 25-30 dakika pişirin. Salata ile servis yapın.
Tarif Kategorileri
Dolma Tarifleri
Fırın Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Peynirli Tarifler
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tavuk Yemekleri
70 Dakika
Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
35 Dakika
Fırında Tavuk Ciğer Tarifi
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
60 Dakika
Fırın Poşetinde Tavuk Tarifi
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
65 Dakika
Beşamelli Sebzeli Tavuk Tarifi
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
40 Dakika
Soslu Tavuk Külbastı Tarifi
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
25 Dakika
Teriyaki Soslu Tavuk Dürüm
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.