ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ BADEMLİ TAVUK PANE

> BADEMLİ TAVUK PANE
4 Kişilik
Hazırlama 5 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Bademli tavuk pane tarifi için malzemeler
  • 4 parça tavuk fileto3 çorba kaşığı file badem1 çay bardağı mısır unu2 yumurtaBirkaç adaçayı yaprağıKızartma için sıvıyağTuz
  • karabiber
Bademli tavuk pane Nasıl Yapılır

Mısır unu ve bademi bir kâsede karıştırın. Yumurtaları ayrı bir kâsede çırpın.

Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra bademli karışıma bulayın. Sıvıyağı tavada kızdırıp adaçayı yapraklarını ve etleri ilave edip iki taraflı kızartın. Fazla yağını alması için kâğıt havlu üzerine çıkarın ve sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.