ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ MİLFÖY HAMURUNA SARILMIŞ MANTARLI BONFİLE

Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile Tarifi İçin malzemeler

  • 750 gr bonfile
  • 6 milföy hamuru
  • 1 kg kestane mantarı
  • 1 soğan
  • 4 diş sarımsak
  • Taze kekik
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 yumurta sarısı
  • Tuz
  • Karabiber

Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile Nasıl Yapılır?

  • Bonfileyi tuz ve karabiber ile ovun. Geniş bir tavada her tarafını eşit şekilde kızartıp bekletin.
  • Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin. Gelişi güzel doğranmış mantarları ilave edip soteleyin.
  • Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edip mutfak robotunda çekin. Oda ısısında çözülenmilföy hamurlarının üç tanesini hafifçe üst üste gelecek şekilde yanyana dizin.
  • Merdaneyle üzerlerinden geçerek hamurları birleştirin. Bonfilenin her tarafına hardal sürün. Üzerini robotta çektiğiniz mantar ile kaplayın.
  • Diğer milföy hamurlarını yan yana dizip yapıştırın. Etin üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Servis yapın.

Ev yapımı milföy hamuruna buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

DELETE_Misafir 12 Ekim 2016, 17:06

bu kurabiyeler çatalla mı yenir?

DELETE_Misafir 12 Ekim 2016, 17:06

çok güzel görünüyorlar

DELETE_Misafir 12 Ekim 2016, 17:06

bu kurabiyelerin tarifi yok mu?

DELETE_Misafir 12 Ekim 2016, 17:06

trak yemekleri derken daha çok trakya ya ait yemekler bekliyordum. bunlar trakyaya özgü yemekler değil.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!