Izgara Bonfile

Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Izgara Bonfile Tarifi İçin malzemeler
- 150 gr dana bonfile
- 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 patates
- 100 gr ıspanak
- 1 yemek kaşığı krema
- Yarım çay bardağı un
- Yarım kırmızı pancar
- Tuz
- karabiber
Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?
- Dana bonfileyi bir kapta zeytinyağı, tuz ve karabiberle marine edip, 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
- Patateslerin kabuklarını soyup ince dilimleyin. Tavada az miktarda ayçiçeği yağı ile tuz ve karabiber ilave ederek büyük bir papatya şeklinde dizip pişirin.
- Yarım pancarı rendeleyin. Una bulayarak kızgın yağda kızartın. Ispanağı 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyin. Krema ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Servis tabağına patatesleri, eti ve sotelenmiş ıspanağı yerleştirin. Bonfilenin üzerine pancarı ilave edip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR