Fırın Ağzı Kebabı

Fırın Ağzı Kebabı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fırın Ağzı Kebabı için

Malzemeler

  • 10 yeşil biber
  • 1.5 kg pirzola
  • 2 baş sarımsak
  • 5 büyük domates
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
Fırın Ağzı Kebabı

Nasıl Yapılır

Biberlerin çekirdek kısımlarını temizleyip doğrayın. Fırına dayanıklı bir kaba pirzolaları boşluk kalmayacak şekilde dizin. Ayıkladığınız sarımsakları ve halka dilimlediğiniz domatesleri etlerin üzerine yayın. Tereyağını küçük parçalar halinde domateslerin üzerine yerleştirin. Baharatlarını ve tuzunu serpip önceden ısıtılmış 200 derece fırında etler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo