Cevizli Ve Baharatlı Hindi

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Cevizli Ve Baharatlı Hindi Tarifi İçin malzemeler
- Yarım paket margarin
- 500 gr hindi göğüs fileto
- 4 soğan
- 1-2 dal maydanoz
- 1 tutam kuru biberiye
- 2 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz
- 1 su bardağı süt kreması
- 5 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı sirke
- Tuz
- Karabiber
Cevizli Ve Baharatlı Hindi Nasıl Yapılır?
Hindi filetoları una bulayın. Soğanları soyup halka halka dilimleyin. Maydanozu kıyın, biberiyeyi ufalayın.
Margarini tavada eritin. Soğan, biberiye ve cevizi ilave edip sürekli karıştırarak kavurun. Hindi etlerini ekleyip sık sık çevirerek kızartın. Bir tutam tuz ve karabiber serpin, sirkeyi ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Etleri kevgirle ayrı bir tabağa alın ve sıcak olarak muhafaza edin.
Tavada kalan sosa süt kreması, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Etleri ekleyip sos koyulaşıncaya kadar pişirin. Maydanozu serpip karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.
Margarini tavada eritin. Soğan, biberiye ve cevizi ilave edip sürekli karıştırarak kavurun. Hindi etlerini ekleyip sık sık çevirerek kızartın. Bir tutam tuz ve karabiber serpin, sirkeyi ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Etleri kevgirle ayrı bir tabağa alın ve sıcak olarak muhafaza edin.
Tavada kalan sosa süt kreması, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Etleri ekleyip sos koyulaşıncaya kadar pişirin. Maydanozu serpip karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR