ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ PORTAKAL SOSLU VE PAZI YAPRAĞINA SARILMIŞ SOMON

Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon Tarifi İçin malzemeler

  • 100 gr somon
  • 20 gr pazı yaprağı
  • 1 patates
  • 20 gr kaşar peyniri
  • Fesleğen
  • Taze kekik
  • Zeytinyağı
  • -Glaze portakal sosu
  • 1 portakalın suyu
  • 2 tatlı kaşığı bal
  • 1 sarımsak
  • 2 gr nişasta
  • Tuz

Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon Nasıl Yapılır?

Somonu dilimleyip, az haşlanmış pazı yapraklarına sarın. Çok az yağ eklediğiniz tavada ya da ızgarada pişirin. Haşlanmış patates, taze kekik, fesleğen, rendelenmiş kaşar peyniri ve sos ile servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!