Palamut Dolma

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Palamut Dolma Tarifi İçin malzemeler
- 1 palamut
- 2 orta boy domates
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 2 kırmızı soğan
Palamut Dolma Nasıl Yapılır?
- Palamudun içini temizleyin. Bol suyla yıkayıp suyunu süzün.
- Soğanları piyazlık, sarımsak ve maydanozu kıyın.
- Domateslerin kabuğu soyup çekirdeklerini çıkarın ve küp doğrayın.
- Tüm malzemeleri bir kapta harmanlayın. Bu karışımı palamudun içine doldurun. Izgarada pişirin. Sıcak servis yapın.
Dilerseniz, kolayca hazırlanan fırında palamut tarifini de deneyebilirsiniz.

Dergide bu ay neler var?