ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ PALAMUT DOLMA

Palamut Dolma

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Palamut Dolma Tarifi İçin malzemeler

  • 1 palamut
  • 2 orta boy domates
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 diş sarımsak
  • 2 kırmızı soğan

Palamut Dolma Nasıl Yapılır?

  • Palamudun içini temizleyin. Bol suyla yıkayıp suyunu süzün.
  • Soğanları piyazlık, sarımsak ve maydanozu kıyın.
  • Domateslerin kabuğu soyup çekirdeklerini çıkarın ve küp doğrayın.
  • Tüm malzemeleri bir kapta harmanlayın. Bu karışımı palamudun içine doldurun. Izgarada pişirin. Sıcak servis yapın.

Dilerseniz, kolayca hazırlanan fırında palamut tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!