ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LAGOS KAVURMA

Lagos kavurma

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Lagos kavurma tarifi için malzemeler

  • 200 gr lagos fileto Yarım soğan 2 diş sarımsak Yarım kırmızı biber Yarım sarı biber Yarım yeşil biber 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Kırmızı pulbiber Tuz
  • karabiber

Lagos kavurma Nasıl Yapılır

Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeğiyağı ile soteleyin. Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin.

Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.