ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER YUMURTALI YEMEKLER YUMURTALI RADİKA KAVURMASI

Yumurtalı radika kavurması

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yumurtalı radika kavurması tarifi için malzemeler

  • 1 soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 500 g radika
  • 3 dal yabani pırasa
  • 2 dal taze soğan
  • 1 küp şeker
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • 4 yumurta

Yumurtalı radika kavurması Nasıl Yapılır

Yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. İri parçalara böldüğünüz radika, ince doğradığınız yabani pırasa, taze soğan, küp şeker, tuz ve baharatları ilave edip 15 dakika kapağı kapalı olarak kavurun. Otlar yumuşamaya başladığında yuvarlaklar açıp yumurtaları kırın. Yumurtalar pişince ocaktan alıp sıcak servis yapın. 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.