ANASAYFA TARİFLER VEJETARYEN YEMEKLERİ KAPARİLİ KANEPE

Kaparili Kanepe

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kaparili Kanepe Tarifi İçin malzemeler

  • 12 dilim baget ekmek
  • 10-12 kiraz domates
  • 50 gr parmesan peyniri
  • 2 çorba kaşığı kapari
  • 1'er tutam mercan köşk
  • Nane
  • Biberiye
  • Tuz
  • Karabiber

Kızartmak için:

  • Sıvıyağ

Kaparili Kanepe Nasıl Yapılır?

  • Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın. Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın.
  • Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin. Parmesan peynirini incecik dilimleyin.
  • Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin.
  • Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın.
  • Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin. Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!