Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Kremalı balık sosu tarifi, tereyağı ve zeytinyağı ile kavrulmuş soğan, hardal ve kremanın uyumlu birleşimi sayesinde balık yemeklerini zenginleştiren, hafif ve aromatik bir lezzet sunar. Bu kremalı balık sosu tarifi, hem ızgara hem de fırında pişmiş balıklarla mükemmel uyum sağlayarak sofralarınıza profesyonel bir dokunuş katmak için ideal bir tarif seçeneğidir. Peki; kremalı balık sosu nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Fırında Lüfer tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kremalı balık sosu 125 kaloridir.
Yağ Seçenekleri
Soğan Alternatifleri
Hardal Alternatifleri
Un Alternatifleri
Krema ve Sıvılar
Limon Suyu Alternatifleri
Baharat ve Otlar
Ekstra Aromalar
Teşekkür ederiz.