Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15178 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1406 Tarif
Diyet
4438 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2542 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1455 Tarif
Pratik Yemek
6785 Tarif
Salata ve Meze
1455 Tarif
Sos
501 Tarif
Tatlı
10030 Tarif
Yöresel
2057 Tarif
Popüler Tarifler
Düğün Çorbası
Erzincan Çorbası
Anasayfa
Tarifler
Kuruyemişli Tarifler
Kuruyemişli Lokumlar
Kuruyemişli Lokumlar
29 Temmuz 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Bu Tarifi 1 Kişi Yorumladı
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Katı Yağ İçermeyen 4 Malzemeli Hızlı Kurabiye Tarifi
Üç Malzemeli Dondurma Tarifi
Evde Kıymalı Pide Tarifi
Ev yapımı limonata Tarifi
Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi
Fırında Kabak Mücveri Tarifi
Masterchef Cansu Irmak Aydar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Mayasız ve Hızlıca Yapılabilen 9 Nefis Poğaça Tarifi
Fırınınızın Altındaki Çekmeceyi Hep Yanlış Kullandınız! Asıl Amacı Bambaşka
Masterchef Özkan Akan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Anne Poğaçası Yapmanın Püf Noktaları
Dondurucuya Taze Fasulye Çiğ Konur Mu?
Kuruyemişli Lokumlar için
Malzemeler
6 milföy hamuru
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
1 çay bardağı tuzsuz antep fıstığı
1 çay bardağı fındık
2 yemek kaşığı bal
Kuruyemişli Lokumlar
Nasıl Yapılır
Milföy hamurlarını 10 dakika oda ısısında bekletin ve yuvarlak kurabiye kalıbı ile kesin.
Minik silikon kek kalıplarına yerleştirin. Hamurların içlerine yarım çay kaşığı kadar fıstık ezmesi doldurun.
Üzerine fıstık ve fındık yerleştirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında 15-20 dakika pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra kuruyemişlerin üzerine bal gezdirin ve servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Kuruyemişli Tarifler
Atıştırmalık
Tatlı Atıştırmalık Tarifler
Yorumlar
ger ger
YORUM
29 Temmuz 2024, 15:44
sıcak tüketmek lazım ve mümkünse bir kareyi 4e bölerek küçük lokmalık yapın, soğuk tüketim için uygun değil.
Beğen
(2)
Yanıtla
Benzer Tarifler
Kuruyemişli Tarifler
15 Dakika
Çikolatalı Karamelli Patlamış Mısır
Selinhdr
Kuruyemişli Tarifler
20 Dakika
Karamelize Tarçınlı Badem
Selinhdr
Kuruyemişli Tarifler
50 Dakika
Kestaneli Ve Terbiyeli Kereviz
Kuruyemişli Tarifler
20 Dakika
Azeri Usulü Levengi
Kuruyemişli Tarifler
15 Dakika
Ceviz Sirkesi
Kuruyemişli Tarifler
45 Dakika
Çiğ Badem Püresi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
ger ger
YORUM 29 Temmuz 2024, 15:44
Beğen (2)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.