ANASAYFA TARİFLER DİYET YEMEKLERİ VEGAN PARMESAN PEYNİRİ

Vegan Parmesan Peyniri

Vegan parmesan peyniri

Beslenme Koçu Anıl Ercan’dan kahvaltı sofralarınız için nefis ev yapımı vegan parmesan peyniri tarifini sizlere sunuyoruz.

Alternatif olarak vegan peynir tarifine de göz atın.

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Vegan Parmesan Peyniri Tarifi İçin malzemeler

  • 150 g çiğ kaju
  • Yaklaşık 5 yemek kaşığı besin mayası
  • 1 çay kaşığı beyaz pirinç sirkesi
  • 1 çay kaşığının ucuyla öğütülmüş hardal
  • 1 çay kaşığının ucuyla toz sarımsak
  • 1,5 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
  • 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
  • 1 adet limonun suyu

Vegan Parmesan Peyniri Nasıl Yapılır?

  • Çiğ kajuyu blender’ın en üst seviyesinde çektirerek un haline getirin.
  • Besin mayasını un haline getirdiğiniz kajunun üzerine ilave edip, tekrar blender’dan geçirin.
  • Üzerine kalan malzemeleri de ekleyip karıştırın.
  • Hamur haline gelen peynire elinizle istediğiniz şekli verip, bir yağlı fırın kağıdına sarın.
  • Buzdolabında bir gün beklettikten sonra tüketin.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!