Kaşar Peynirli Krep Dürüm

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
5 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Kaşar Peynirli Krep Dürüm Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 4 dilim taze kaşar peyniri
- 5 yumurta
- 1 kahve fincanı light süt
- 1 çorba kaşığı mısır unu
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşar peyniriı
- 2 soğan
- 2 tatlı kaşığı sıvıyağı
- 4-5 dal maydanoz
- Tuz
- Karabiber
Süsleme için:
- 4-6 taze soğan sapı
- Birkaç nane dalı
Kaşar Peynirli Krep Dürüm Nasıl Yapılır?
Kaşar peynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin. Maydanozu kıyın. Soğanları soyup ince doğrayın. 1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.
Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın. Soğanı ilave edip karıştırın.
Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin. İki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın. Her bir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 200 kaloridir.
Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın. Soğanı ilave edip karıştırın.
Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin. İki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın. Her bir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 200 kaloridir.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR