Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı

Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı için

Malzemeler

  • Yarım su bardağı pilavlık bulgur
  • 1 su bardağı light süt
  • 1 tutam tuz
  • Yarım çay bardağı light krema
  • Yarım su bardağı light yoğurt
  • 2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 2 su bardağı karışık orman meyvesi
Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı

Nasıl Yapılır

Süt ve tuzu bir tencereye alın ve orta ateşte ısıtın. Bol suyla yıkanmış ve suyu süzülmüş bulguru ekleyip kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krema, yoğurt, rendelenmiş portakal kabuğu ve toz tatlandırıcıyı bir kapta çırpın. Bulguru ekleyip karıştırın. Kaselerin diplerine meyvelerin yarısını paylaştırın. Üzerine bulgurlu karışımı paylaştırın ve en üste meyveleri ekleyin. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo