Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı Tarifi İçin malzemeler
- Yarım su bardağı pilavlık bulgur
- 1 su bardağı light süt
- 1 tutam tuz
- Yarım çay bardağı light krema
- Yarım su bardağı light yoğurt
- 2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
- 1 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
- 2 su bardağı karışık orman meyvesi
Bulgurlu Ve Meyveli Tatlı Nasıl Yapılır?
Süt ve tuzu bir tencereye alın ve orta ateşte ısıtın. Bol suyla yıkanmış ve suyu süzülmüş bulguru ekleyip kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krema, yoğurt, rendelenmiş portakal kabuğu ve toz tatlandırıcıyı bir kapta çırpın. Bulguru ekleyip karıştırın. Kaselerin diplerine meyvelerin yarısını paylaştırın. Üzerine bulgurlu karışımı paylaştırın ve en üste meyveleri ekleyin. Servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR