ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER ÇOCUK YEMEKLERİ TARİFLERİ AT NALI

At Nalı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

At Nalı tarifi için malzemeler

  • 4 kare milföy hamuru
  • 2 su bardağı çekilmiş fındık
  • 3 çay bardağı pudraşeker
  • 2 yumurta akı
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 çorba kaşığı tozşeker

At Nalı Nasıl Yapılır

Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

Fındık ve pudraşekeri bir kapta karıştırın. Yumurta aklarını ekleyip karıştırarak fındık kreması hazırlayın.

Milföyleri merdane ile inceltip içlerine fındık kreması sürün. Çaprazlama rulo sarıp yarım ay şeklinde kıvırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp tozşekeri serpiştirin. 160 dereceye ayarlı fırına verip üzerleri  kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.