ANASAYFA TARİFLER ÇOCUK YEMEKLERİ AT NALI

At Nalı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

At Nalı Tarifi İçin malzemeler

  • 4 kare milföy hamuru
  • 2 su bardağı çekilmiş fındık
  • 3 çay bardağı pudra şeker
  • 2 yumurta akı
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 çorba kaşığı toz şeker

At Nalı Nasıl Yapılır?

Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

Fındık ve pudraşekeri bir kapta karıştırın. Yumurta aklarını ekleyip karıştırarak fındık kreması hazırlayın.

Milföyleri merdane ile inceltip içlerine fındık kreması sürün. Çaprazlama rulo sarıp yarım ay şeklinde kıvırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp tozşekeri serpiştirin. 160 dereceye ayarlı fırına verip üzerleri  kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!