At Nalı

At Nalı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

At Nalı için

Malzemeler

  • 4 kare milföy hamuru
  • 2 su bardağı çekilmiş fındık
  • 3 çay bardağı pudra şeker
  • 2 yumurta akı
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 çorba kaşığı toz şeker
At Nalı

Nasıl Yapılır

Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

Fındık ve pudraşekeri bir kapta karıştırın. Yumurta aklarını ekleyip karıştırarak fındık kreması hazırlayın.

Milföyleri merdane ile inceltip içlerine fındık kreması sürün. Çaprazlama rulo sarıp yarım ay şeklinde kıvırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp tozşekeri serpiştirin. 160 dereceye ayarlı fırına verip üzerleri  kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo