Köpoğlu
Kıbrıs mutfağında yaygın olarak kullanılan kolakas, Kıbrıs patatesi olarak da bilinir. Kolakas, kereviz sapı, havuç ve mercimek ile hazırlanan bu yemeği, akşam menülerinde sunabilirsiniz. Malzemeler hazırsa, Şef Yıldız Öz Samaha'dan mercimekli kolakas tarifi için detaylara geçebiliriz.
Dilerseniz, sade kolakas tarifini de deneyebilirsiniz.
Colourfulkitchen
SORU 21 Eylül 2020, 16:43
test isim
SORU 14 Kasım 2023, 13:09
Beğen (1)
Yanıtla
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 13:10
Beğen (0)
Yanıtla
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 13:11
Beğen (0)
Yanıtla
Beğen (4)
Yanıtla
Kutay YORUM 23 Eylül 2020, 19:04
Beğen (3)
Yanıtla
test isim
YORUM 14 Kasım 2023, 13:14
Beğen (2)
Yanıtla
test isim
YORUM 14 Kasım 2023, 13:19
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 17:10
Beğen (0)
Yanıtla
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 17:14
Beğen (0)
Yanıtla
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 17:15
Beğen (0)
Yanıtla
test isim YORUM 14 Kasım 2023, 17:17
Beğen (0)
Yanıtla
Beğen (0)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.