Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Pirinci geniş bir pilav tenceresine alın. Suyu ekleyin ve suyunu çekinceye kadar pişirip kenara alın.
Tereyağını geniş bir tencereye alıp orta ateşte eritin. Karidesler, tuz ve karabiber ekleyip 2-3 dakika karıştırın. Ezdiğiniz sarımsak, küp doğradığınız soğan ve kırmızı biberi tencereye ekleyin. Rendelenmiş zencefili ve toz köriyi ilave edip karıştırın.
Hindistan cevizi sütü ve sebze suyunu ekleyip karıştırın. Kaynamaya başlayınca 8-10 dakika pişirin. Pirinç, limon suyu ve kişniş yaprağını ekleyip karıştırın. Ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.