Tavuklu Karnabahar Çorbası

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
25 dakika

Tavuklu Karnabahar Çorbası Tarifi İçin malzemeler
- 200 gr tavuk göğüs eti
- 1 küçük karnabahar
- 1 çay bardağı arpa şehriye
- Yarım limonun suyu
- 30 gr margarin
- 2 çay kaşığı nane
- 6 su bardağı su
- 2-3 dal maydanoz
- Tuz
Tavuklu Karnabahar Çorbası Nasıl Yapılır?
Tavuk etini 6 bardak suyla yumuşayıncaya kadarbir tencerede haşlayın. Eti kevgirle ayrı bir yere alıp küp küp doğrayın. Karnabaharı temizleyip doğrayın. Maydanozu temizleyip kıyın.
Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin. Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin. Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.
Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin. Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin. Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR