Soğuk kış günlerinde içi ısıtan, kuzu inciklerin lezzetini damakta bırakan geleneksel mutfağın en özel çorbalarından biridir. Etin suyuna geçen yoğun aroma ve baharatların dengesiyle ortaya çıkan avşor çorbası tarifi, hem besleyici hem de oldukça doyurucudur. Lezzetli sofralar kurmak isteyenler için hazırlanan avşor çorbası tarifi, kolay adımlarla herkesin yapabileceği bir şekilde anlatılmıştır. Geleneksel tatlardan vazgeçmeyenler için, sofralara otantik bir dokunuş katmanın en lezzetli yoludur. Peki; avşor çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Etli Kuru Bamya Çorbası tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon avşor çorbası kaç kaloridir?
Bir porsiyon avşor çorbası 300 kaloridir.
Kuzu İncik Alternatif:
Kavram Yağı Alternatif:
Kırmızı Toz Biber Alternatif:
Kaya Tuzu Alternatif:
Ek Malzeme Önerileri
Teşekkür ederiz.