Kek hamuru iyice karıştırıldıktan sonra yağlanmış kalıba dökülür. Üzerine şeftali dilimleri yerleştirilir ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir. Fırından çıkınca soğuması beklenir ve isteğe göre pudra şekeri serpilerek servis yapılır.

Malzemeler:
- 2 adet olgun şeftali (soyulmuş ve doğranmış)
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1/2 su bardağı sıvı yağ (ayçiçek veya zeytinyağı)
- 1/2 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- Bir tutam tuz
- (İsteğe bağlı) Üzeri için pudra şekeri veya badem dilimleri
Şunlara da göz atın:
- Kolay Kek Yapmanın Püf Noktaları
- Pandispanya İle Kek Arasındaki Farklar Nelerdir?
- Kıbrıs Tatlısı Keki Hangi Ayarda Pişer?
- Pandispanyanın Kekten Farkı Nedir?
- Kekin İçinin Çiğ Kalmasının Nedenleri