İşte hem besleyici hem de zamandan tasarruf ettiren 5 harika üzümlü tarif!
Malzemeler:
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı bal
1 avuç taze üzüm (ikiye bölünmüş)
1/2 su bardağı granola
Bir tutam tarçın
Yapılışı:
Yoğurdu bir kaseye alın, bal ile karıştırın. Üzerine granola, üzüm ve tarçın ekleyerek servis edin.
Malzemeler:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yemek kaşığı krem peynir
1 avuç taze üzüm (ikiye bölünmüş)
1 çay kaşığı bal
Yapılışı:
Ekmeğin üzerine krem peyniri sürün, üzümleri ve balı ekleyip sandviç yapın.
Malzemeler:
1 su bardağı yulaf
1/2 su bardağı kuru üzüm
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı bal
Yapılışı:
Tüm malzemeleri bir kaba alıp yoğurun. Küçük toplar yaparak buzdolabında 15 dakika bekletin.
Malzemeler:
1 avuç roka veya marul
1 avuç taze üzüm
1/2 su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı beyaz peynir
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı balzamik sirke
Yapılışı:
Tüm malzemeleri bir kasede karıştırın ve üzerine sosu ekleyerek servis edin.
Malzemeler:
1 su bardağı süt veya badem sütü
1 avuç taze üzüm
1 adet muz
1 yemek kaşığı bal
Yapılışı:
Tüm malzemeleri blenderdan geçirin ve soğuk olarak için.
Şunlara da göz atın: