Latte Pasta Tarifi
Genellikle özel günlerde veya kalabalık sofralarda tercih edilen eli böğründe yemeği, doyurucu ve besleyici bir ana yemektir. Bol sebzeli yapısı sayesinde hem et hem sebze severlere hitap eder. Yanında sunulan ekmek ve mezelerle birlikte geleneksel bir Anadolu sofrası bütünlüğü oluşturur.
Baharatlı yapıya karşı serinletici ve ferahlatıcı bir içecek seçeneğidir.
Eli böğründe suyunu güzelce çeker, yemeğin lezzetini dengeler.
Yemeğin yoğunluğunu yumuşatır, sofraya ferahlık katar.
Yemeğin suyunu sıyırmak için birebirdir.
Domates, salatalık, marul ve limonlu zeytinyağlı sosla hafif bir denge sağlar.
Şunlara da göz atın:
Eli Böğründe Ne Etinden Yapılır?
Orijinal Tescilli Maraş Eli Böğründe Tarifi ve Püf Noktaları