ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ RAMAZAN MENÜLERİ 4. GÜN SAHUR MENÜSÜ GÜL ŞERBETİ

Gül şerbeti

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Gül şerbeti Tarifi İçin malzemeler

  • 320 gram temizlenmiş kokulu pembe gül yaprağı
  • 640 gr toz şeker

Gül şerbeti Nasıl Yapılır?

Gül yaprağını az miktar su içinde bir taşım kaynatın (Gülün rengi suya çıkmalı ancak yaprakların rengi ağarmamalı). Elde ettiğiniz suyu ince delikli bir tülbentten süzüp 640 gram şeker ekleyip karıştırın. Soğutup servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!