Pazılı Kuzu Kapama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Kuzu Kapama Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Kuzu Kapama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavada tereyağını eritin. Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın.
  2. Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin. Pazı yapraklarını iri iri doğrayın. Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın.
  3. Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin. Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin. Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan klasik kuzu kapama tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kırmızı Et Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri Farklı Et Yemekleri Marmara Yemekleri Et Tarifleri Yöresel Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Cenova usulü pestolu makarna
Patlıcan Ekşilisi
Hardaliye
Cizleme
Melki Yemeği
Tumbi