Çingene Pilavı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çingene Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Çingene Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tulum çökeleğini bir kabın içine alıp ufalayın. Domates, biber ve soğanı küçük doğrayıp çökeleğe ekleyin. Maydanozu kıyıp ekleyin. Zeytinyağı ve çok az tuz ekleyip karıştırın. Servis yapın.

Yapımı pratik, lezzeti nefis ismi ise şaşkınlık yaratan çingene pilavı iftar sofralarında hafiflik arayanlar için güzel bir seçim.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Yöresel Tarifler Vejetaryen Yemekleri Ege Mutfağı Yemekleri Pilav Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Tire Köfte
Bükme
Ege Usulü Enginar Yemeği
Enginarlı balık
Heraklion tarzı Kallistsounia
Kabak çiçeği dolması (Dolmathes)