Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 2 saat
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Farklı çeşitleri olan kivili pavlova ve pavlova tarifine göz atmayı unutmayın.

Narlı Ve Frambuazlı Pavlova Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Narlı Ve Frambuazlı Pavlova

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurta aklarını bir kaba aktarın. Bir tutam tuz ile pudra şekeri ekleyip mikserle parlak, pütürsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
  2. Fırın kağıdı üzerine 20 cm çapında bir yuvarlak çizin ve merengi kaşık yardımı ile üzerine yayın ama ortasında boşluk yaratın (donut gibi).
  3. Önceden ısıtılmış 130 derece fırında 2 saat kuruyana kadar pişirin. Fırının kapağını açın ve merengi fırının içinde soğumaya bırakın.
  4. Krem şantili karışım için paket üzerindeki tarifi uygulayıp yoğun bir şanti hazırlayın. Sosu için frambuazı püre haline getirin.
  5. Süzgeçten geçirip tohumlarını temizleyin. Pudra şekeri ve iki damla limon suyunu ilave edin.
  6. Çırpın ve ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Merengi servis tabağına aktarın.
  7. Ortasındaki boşluğa krem şanti doldurun. Üzerini sos ve meyvelerle süsleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti