Ferahlığı ve çıtırlığıyla sofraların vazgeçilmezi olan fasulye turşusu, evde kolayca hazırlanabilen pratik bir lezzettir. Hem meze olarak hem de yemeklerin yanında tüketilebilen, doğal fermantasyonuyla sağlık dostu bir alternatif sunan bu tarif, özellikle yaz aylarında taptaze fasulyelerle yapılır. Bu yazıda, malzemeleri ve adımlarıyla detaylıca anlatılan enfes fasulye turşusu tarifi, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli aşçılar için ideal. Ev yapımı fasulye turşusu tarifi sayesinde sofralarınıza doğal ve katkısız bir lezzet katabilir, turşu yapımının keyfini çıkarabilirsiniz. Peki; fasulye turşusu nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Lokanta Usulü Kırmızı Lahana Turşusu tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon fasulye turşusu kaç kaloridir?
Bir porsiyon fasulye turşusu 40 kaloridir.
Fasulye Alternatifleri:
Sarımsak Alternatifleri:
Tuz Alternatifleri:
Sirke Alternatifleri:
Hardal Tohumu Alternatifleri:
Su Alternatifleri:
Nohut Alternatifleri: