Sütlü Levrek Balığı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sütlü Levrek Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Sütlü Levrek Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levrek filetolarını bir fırın kabına dizin. Üzerine sütü ilave edin.
  2. Kabın üzerini streç film ile kapatın ve serin bir yerde 1-2 saat dinlendirin.
  3. Küp şeker ve sirkeyi bir kasede şeker eriyinceye kadar bekletip karıştırın.
  4. Dinlenen balıkları sütten çıkartıp iyice süzün ve yağlı kağıt serili bir fırın kabına alın.
  5. Üzerine çok az tuz serpip şekerli sirkeyi dökün. Tereyağını balıkların üzerine eşit olarak paylaştırın.
  6. Defne yaprağı, tane karabiber ve ince kıydığınız maydanozu ilave edin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Özel Günler Balık Yemekleri Yöresel Tarifler Levrek Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları