Krepyoka Pizzası
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Uzm. Dr. Tuba Kayan Tapan'dan gluten intoleransı olanlara özel, mısır unuyla hazırlanan nefis bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Mozzarella peyniri ve domates ile zenginleştirebileceğiniz bu pizzayı, tavada kızarttıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Malzemeler hazırsa, krepyoka pizza tarifi için detaylara geçelim.

Glutensiz fit grissini ve glutensiz cookie tarifine de göz atın.

Krepyoka Pizzası Tarifi İçin

Malzemeler

Krepyoka Pizzası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurtaları bir kabın içine kırın ve üzerine unu veya nişastayı ekleyip çırpın.
  2. Bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklediğiniz tavaya karışımı dökün.
  3. Pişerken, peynir dilimlerini, küp küp doğradığınız domatesleri ve baharatlarınızı ekleyin.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Vejetaryen Yemekleri Pizza Tarifleri Glutensiz Tarifler Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Sucuklu Pizzeta
Dana pöç pizzetta
Yılbaşı pizzası
Deep Dish Pizza
Karnabahar pizza
Böğürtlenli Pizza