Jambonlu Tavuk
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Protein içeriği ile kemik gelişimini destekleyen tavuk eti, en çok tüketilen et çeşitleri arasında yer alır. Hazırsanız, jambonlu tavuk nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir birlikte görelim.

Jambonlu Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Jambonlu Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın. Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin. Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın.
Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın. Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın. Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun. Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Şefin Yorumu : FARKLI BİR LEZZET İÇİN!
Tavuk etlerini mısır ununa ya da galeta ununa bulayıp kızartabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Atıştırmalık Et Tarifleri Tavuk Yemekleri Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Yoğurt soslu ekmek köftesi
Sebzeli sosis
Pastırmalı ekmek köftesi
Peynirli ve salamlı köfte
Salamlı patates köftesi
Sihirli köfteler