Kuzu Ciğeri
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan kuzu ciğeri birde Cabbar usulü hazırlamaya ne dersiniz? Kuyruk yağı ve ciğer ile hazırlanan bu yemeği kimyon, toz biber gibi sevdiğiniz baharatlarla tatlandırabilirsiniz. Protein bakımından zengin olan kuzu ciğeri, lavaşa sararak sunabilirsiniz.

Kuzu külbastı ve kuzu incik tarifini de notlarınız arasına ekleyin.

Kuzu Ciğeri Tarifi İçin

Malzemeler

Kuzu Ciğeri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kuzu ciğeri ve kuyruk yağını bir kaba alarak baharatla harmanlayın ve 2 ciğer, 1 kuyruk yağı olacak şekilde şişe dizin. Kömür ateşinde 3,5 dakika pişirin.
  2. Biber ve domatesi kömür ateşinde közleyin.
  3. Soğanı tuz, karabiber ve kimyonla harmanlayın.
  4. Servis tabağına lavaş ekmeğini koyun ve üzerine pişen ciğeri yerleştirdikten sonra közlenmiş biber ve domatesle birlikte soğan eşliğinde servis edin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Davet Yemekleri Et Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı