Ciğer Yemeği
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ciğer taze taze tüketildiğinde her hali lezzetli olan bir sakatat türüdür. Ciğer ile yapılan bu tarife bayılacaksanız. Malzemeleriniz ve siz hazırsanız tarife geçebiliriz. 

Ciğer ile yapılan alternatif tarifler için ev yapımı ciğer şişciğer yahnisiciğerli iç pilav ve yaprak ciğer tariflerine göz atabilirsiniz. 

Ciğer Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Ciğer Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zarı alınıp doğranan ciğer yıkanır ve kenarda bekletilir. 
  2. Yağ tencereye alınır, soğan ve sarımsak kavrulur. 
  3. Salça eklenir kokusu çıktığında kalan bütün malzeme eklenir. 
  4. 1 çay bardağı su eklenerek kapağı kapalı pişirilir. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Kırmızı Et Yemekleri Tencere Yemekleri Et Tarifleri Türk Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı