Fırında bütün hindi tarifi, özel gün sofralarının vazgeçilmez ana yemeği olarak hem gösterişli sunumu hem de doyurucu lezzetiyle öne çıkar. Doğru marine edilmiş, fırında yavaş yavaş pişirilmiş bir hindi; dışı nar gibi kızarmış, içi ise yumuşacık ve sulu olur. Fırında bütün hindi tarifi, yanında ayrı hazırlanan iç pilav ve fırın sebzeleriyle servis edildiğinde davet sofralarına şıklık katar, kalabalık aile buluşmaları ve yılbaşı yemekleri için kusursuz bir seçenek sunar. Peki; fırında bütün hindi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Fırında Hindi Göğüs tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon fırında bütün 250 hindi kaloridir.
Hindi için:
İç Pilav İçin Malzemeler:
Hindi ve Yağ Seçimi
Marine Malzemeleri
Baharat Alternatifleri
Fırın Tepsisi İçin Sebzeler
Sıvı Kullanımı
İç Pilav İçin Alternatifler (Servis İçin)