Patlıcan Soslu Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patlıcan Soslu Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Patlıcan Soslu Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patlıcanları közleyip çatalla ezin. Soğan, biber ve arpacık soğanları küçük doğrayıp tavada zeytinyağında soteleyin.
  2. Közlenmiş patlıcanları ilave edip birkaç dakika pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Süt ve kaşar peynirini ilave edin.
  3. Levrekleri temizleyip ızgarada pişirin. Taze patates, arpacık soğan ve kırmızı pancarı ayrı bir tavada az yağda soteleyin.
  4. Hazırladığınız patlıcan sosunu tabağa alın. Üzerine levrekleri yerleştirin. Sebzelerle birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Patlıcanlı Tarifler Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun