Mantarlı Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Taze soğanları temizleyip kıyın. Limonu yıkayıp ince dilimleyin. Mantarları nemli bezle silin. Kararmaması için limonlu sudabekletin.
  2. Peynir, ufalanmış ekmek içi ve kıyılmış taze soğanları mutfak robotunda püre haline gelene kadar ezin. Tuz ve karabiberi ilave edin.
  3. Alüminyum kağıt üzerine levreği yerleştirin. Peynirli iç malzemeyi üzerine yayın, limon dilimlerini yerleştirin. Balığın tamamını folyo ile kapatın.
  4. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 45-50 dakika pişirin. Servis tabağına alıp sıcak ya da ılık servis yapın. Afiyet olsun.
  5. Dilerseniz, az yağlı levrek ızgara tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Akdeniz Mutfağı Yemekleri Mantarlı Tarifler Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun