Pasta Con Cavolo
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Makarna dendiğinde akla gelen İtalya'dan meşhur ve lezzetli bir tarif. Mantar, jambon ve lahana ile hazırlanan makarna hem sağlıklı hem de lezzetli. Malzemeleriniz hazırsa pasta con cavolo tarifinin detayları aşağıda. 

Alternatif lezzetler için balkabaklı makarnasalçalı makarna ve arabiata soslu makarna tariflerine göz atabilirsiniz. 

Pasta Con Cavolo Tarifi İçin

Malzemeler

Pasta Con Cavolo

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tencerede tuzlu su kaynatın ve makarnaları haşlayın. Haşlanan makarna suyundan bir bardak ayırın ve kalan suyu süzün. 
  2. Bir tavaya yağ ekleyin, soğan ve mantarları ilave ederek kavurun. Jambonu ekleyerek 2 dakika daha kavurun. 
  3. Tavuk suyunu, tuz, karabiberi ve lahanayı ekleyin. Kaynama noktasına getirin. Lahana yumuşayana kadar pişirin. 
  4. Makarna, makarna pişirme suyu ve peyniri ekleyerek karıştırın. Malzemeler birbiriyle iyice karıştırdıktan sonra servis edin. 
  5. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Orzotto
Etli Ravioli
Çikolatalı Ravioli
Trippa Alla Milanese
Torta Susanna
Gnocchı Alla Romana