Kaju Ve Üzümlü Biscotti
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İtalya'nın meşhur kurabiye benzeri biscottilerini çay ve kahve yanında, gün aralarında yemek için lezzetli bir alternatif. Kıtır dokusu ve mükemmel lezzeti ile biscotti kuruyemiş, taze ya da kuru meyve ile yapılabilir. Malzemeleriniz hazırsa kaju ve kuru üzümlü biscotti tarifinin detayları aşağıda. 

Farklı versiyonları olan çikolatalı biscotti, tuzlu biscotti ve kahve ve cevizli biscotti tariflerine göz atabilirsiniz. 

Kaju Ve Üzümlü Biscotti Tarifi İçin

Malzemeler

Kaju Ve Üzümlü Biscotti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 190 derecede ısıtın. 
  2. Bir kapta yağ, yumurta ve şekeri karışana kadar çırpın. Un ve kabartma tozunu ayrı bir yerde harmanlayarak ekleyin. kaju ve üzümü ekleyerek yoğurun, hamur kıvamına geldikten sonra 5 dakika dinlendirin. 
  3. Hamuru yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisi üzerinde el yardımı ile açın. Yaklaşık 1,5 cm kalınlığında. Fırında 30 dakika pişirin. 
  4. 30 dakika sonunda fırından çıkartarak dilimleyin ve arkası önünü tekrar fırına atarak pişirin. 
  5. Ilıdıktan sonra servis edin. Afiyet olsun. 
  Püf Noktası
  • Hamur cıvık ve ele yapışan bir kıvamda olacaktır. Hamuru elinizi unlayarak açabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tatlı Kurabiye Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Kurabiye Tarifleri Farklı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Orzotto
Etli Ravioli
Çikolatalı Ravioli
Trippa Alla Milanese
Torta Susanna
Gnocchı Alla Romana