ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ TUZLU BİSCOTTİ

Tuzlu Biscotti

Kaç
Kişilik

10 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Tuzlu Biscotti Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 + 3/4 su bardağı un
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1/4 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı anason
  • 2 yumurta
  • 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

Üzeri için

  • 1 yumurta sarısı
  • Tane karabiber
  • Deniz tuzu

Tuzlu Biscotti Nasıl Yapılır?

Fırını 175 dereceye ayarlayın. Un, tuz, karabiber, kabartma tozu ve anasonu mutfak robotunda karıştırın. Eritip ılındırdığınız yağa iki yumurtayı ekleyip çatalla hafif çırpın ve unlu karışıma ekleyip karıştırmaya devam edin. Hamuru yoğurma kabına alıp birkaç dakika yoğurun. İki parçaya ayırdığınız hamuru rulo haline getirip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 30 dakika pişirin. Ilınan bisküvileri ince dilimleyip fırın ızgarasına dizin. 125 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika kadar pişirin (kuruyuncaya kadar). Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!