Sahrap Soysal ile Anadolu Mutfağı
Türk mutfağının güler yüzlü ve en enerjik isimlerinden biri olan Sahrap Soysal'dan birbirinden lezzetli tarifler:
Sahrap Soysal ile Anadolu Mutfağı

40 yaşında ofis hayatını bırakıp mutfağa giren ve her zaman yüzününüz gülsün diyerek yemek yapan Sahrap Soysal son kitabı, “Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri” ile bir kez daha sizleri mutfağa davet ediyor.


Sahrap Soysal tarafından hazırlanan ve Sabri Ülker Vakfı’ndan yayınlanan “Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Saglıklı Reçeteleri” yemek kitabı, tariflerin yanı sıra, o bölgenin yemek kültürünü de anlatan bir içeriğe sahip.


Pekmezli ayva dolması (Erzurum)



Ispanaklı Çerkez boranisi / Harşıl (Eskişehir)



Mercimekli tarhana çorbası (Antalya)


Şunlara da göz atın;

  1. Yöresel tarifler
  2. Yöresel köfte tarifleri
  3. Doyurucu çorba tarifleri
  4. Trakya yemekleri
  5. Balıkesir yöresel yemekleri

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Şekerlenen Tatlı İçin Ne Yapılır?
Katı Krem Şanti Nasıl Yapılır?
Velibah Yapmanın Püf Noktaları
Ekmeği Bana Bana Yediren 10 Nefis Sos
Bizi Çocukluğumuza Götüren 10 Anne Yemeği
Salçanın Kabarmaması İçin Ne Yapmalı?