MasterChef 2020 Özgül Coşar Kimdir? Özgül Coşar Kaç Yaşında, Mesleği Ne?
MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Özgül Coşar oldu. Masterchef 2020'nin sevilen yarışmacılarından olan Özgül Coşar, yarışmayı 4. olarak tamamladı. Peki, Özgül Coşar kimdir? Masterchef Özgül'ün mesleği ne, kaç yaşında? İşte, Masterchef Özgül Coşar'ın biyografisi:

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Özgül Coşar oldu. Masterchef 2020'nin sevilen yarışmacılarından olan Özgül Coşar, yarışmayı 4. olarak tamamladı. Peki, Özgül Coşar kimdir? Masterchef Özgül'ün mesleği ne, kaç yaşında? İşte, Masterchef Özgül Coşar'ın biyografisi:


Özgül Coşar Kimdir?

36 yaşındaki Özgül Coşar, gıda mühendisidir. Evli ve iki çocuk annesi olan Coşar, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitiren Özgül Coşar, hem yemekleri, hem de söylemleri ile dikkatleri çeken bir yarışmacıdır. Çocuklarının doğum gününü organize ederken içindeki yemek tutkusunu keşfeden Özgül Coşar, mutfakta koordineli çalışması ve hızlı olması nedeniyle avantajlı olduğunu söylüyor. Özgül Coşar'ın yarışmaya katılmasını ise kızı istemiş.


Özgül Coşar MasterChef Kadrosuna Katıldı!

Humus ve yaprak pirzola tarifleriyle yarışmaya katılan Özgül Coşar, ilk turda Somer Şef ve Mehmet Şef'ten evet oyu alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Üçlü düellolarda da rakiplerini eleyen Özgül, ana kadro için bir sonraki tura geçti. MasterChef Türkiye final turunun 3. gününde 14 yarışmacıdan orman meyveli tart yapılması istendi. En iyi dört tabak Özgül, Berker, Serhan ve Esra'nın ki seçildi. Dört yarışmacıdan ana malzemesi zeytinyağı olan vegan tabağı hazırlamaları istendi. 


Özgül Coşar Elendi Mi?

Masterchef Türkiye'de son 4'e girildi. Bu haftanın eleme adayları Emir Elidemir ve Özgül Coşar olmuştu. Eleme oyunu için yarışmacılardan Ali nazik, beef bourguignon ve gateau st. honore yapmaları istendi. Yarışmacılar hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. 28 Aralık Masterchef'te hayallerine ve yarışmaya veda eden isim Özgül Coşar oldu. Böylece Masterchef Özgül, yarışmayı 4. olarak tamamladı. Masterchef'in son 3 yarışmacısı ise Barbaros Yoloğlu, Serhat Doğramacı ve Emir Elidemir oldu. 


INSTAGRAM'DA ÖZGÜL COŞAR

Instagram'da yaklaşık 181 bin takipçisi olan Özgül Coşar, ana kadroya dahil olduğunu bir fotoğrafla paylaştı. Özgül Coşar, hesabından şu mesajı paylaştı: ''Sonunda önlüğüme ismimi yazdırdım.'' Özgül Coşar, hesabından hem kendi fotoğraflarını, hem de yaptığı yemekleri paylaşıyor.

Özgül Coşar'ın Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/ozgulcosar


Şunlara da göz atın;

  1. MasterChef Danilo Zanna Kimdir?
  2. MasterChef Duygu Acarsoy Kimdir?
  3. MasterChef yemekleri
  4. MasterChef 2020 Yarışmacıları
  5. MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Mayıs Ayı Sebze ve Meyveleri
Yatmadan Önce Uzak Durmanız Gereken 7 Besin
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla