2021 Masterchef 110. Bölüm Tarifleri ve Bölüm Özeti
Masterchef'in 110. bölümünde haftanın ikinci takım oyunu oynandı. İkinci dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, Masterchef 110. bölüm tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef'te haftanın ilk takım oyununu mavi takım kazanmış, kırmızı takımdan Araz ve Azize eleme adayı olarak belirlenmişti. Masterchef'in 110. bölümünde ikinci dokunulmazlık oynandı. Peki, ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, detaylar:


Masterchef 110. Bölüm Tarifleri


Masterchef'in ikinci dokunulmazlık oyunu için, '7 bölge 7 yemek' konsepti belirlendi. Yarışmacılardan ekşili mahluta çorbası (Güneydoğu Bölgesi), çökelek böreği (Akdeniz Bölgesi), deniz börülcesi salatası (Ege Bölgesi), zırh salatası (Marmara Bölgesi), kiremitte balık (Karadeniz Bölgesi), Ankara tava (İç Anadolu Bölgesi) ve murtuğa (Doğu Anadolu Bölgesi) yapmaları istendi. Gecenin sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. En iyi tabakları hazırlayan ve ikinci dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.


Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık için, yarışmacılardan 10 Kasım'a özel 'sonsuzluk' tabağı hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Eren, 3. eleme adayı olarak Dilara'yı seçti. Mavi takımın yaptığı oylama sonucu 4. eleme adayı Pelin olarak belirlendi. 


Daha fazlası için masterchef tariflerine göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı
İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?
Mide Ağrısına Ne İyi Gelir: Mide Dostu 15 Besin