2021 Masterchef 106. Bölüm Tarifleri ve Bölüm Özeti
Masterchef Türkiye'nin 3. dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, Masterchef 106. bölüm tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk oyununu kırmızı takım kazanmış, mavi takımdan Emre ve Pelin aday olmuştu. 2. dokunulmazlığı ise mavi takım kazanmış, Burcu ve Dilara aday olarak belirlenmişti. Masterchef Türkiye'de haftanın son dokunulmazlık oyunu da 106. bölümde yapıldı. Peki dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, detaylar:


Masterchef 106. Bölüm Tarifleri


Haftanın sonra dokunulmazlık oyunu için şefler, 'Batman yemekleri' konseptini belirledi. Yarışmacılardan nohut unu çorbası, şam böreği, binard kavurma, serpme pilav ve pelte tatlısı hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda hazırlanan yemekler jürinin beğenisine sunuldu. Mavi takım, tüm yemeklerde 4-3 üstünlük sağladı ve toplamda 20-15 skorla son dokunulmazlığın kazananı oldu. 


Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılardan, kalan malzemeleri kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. Günün sonunda rakiplerini geride bırakan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Azize oldu. Azize, 5. eleme adayı olarak Mert'i seçti. Kırmızı takımın yaptığı oylama sonunda, 6. eleme adayı Hasan olarak seçildi. 


Daha fazlası için masterchef tariflerine göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Evde Tavuk Bulyon Nasıl Yapılır?
Rulo Pasta Tarifleri: Özel Günler İçin 12 Rulo Pasta Tarifi
Şefleri Bile Kıskandıracak 62 Mutfak Püf Noktası ve Pratik Yöntem
Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı