3 Kasım 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
3 Kasım Masterchef ödül oyununu hangi takım kazandı? 25 bin tl değerindeki ödülü kim kazandı? İşte, 3 Kasım Masterchef'te çıkan yemekler ve ödülün sahibi:

2 Kasım Masterchef'te oynanan oyun sonrasında mavi takımın kaptanı Masterchef Emir, kırmızı takımın kaptanı ise Masterchef Serhat olmuştu. Yeni takımların belirlenmesinin ardından 3 Kasım Masterchef'te yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Ödül oyununu kazanan kişi 25 bin tl'nin sahibi oldu. Peki, ödül oyununu kim kazandı? İşte, detaylar:


3 Kasım Masterchef'te Çıkan Tarifler

3 Kasım Masterchef'te Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef yarışmacılara 25 bin değerinde ödül sundu. Yarışmacılar oyunu kazanabilmek için 3 ana yemek hazırladı. Gecenin sonunda kırmızı takım ödül oyununa bir adım daha yaklaştı. Şeflerin oylamasıyla birlikte kırmızı takım bireysel ödül oyunu için tekrar mutfağa girdi. Ödül oyununda kırmızı takım yarışmacılarından bearnez sos yapmaları istendi.


3 Kasım Ödül Oyununu Kim Kazandı?




Ödül oyunu için Serhat, Özgül, Barbaros, Ebru ve Uğur kıyasıya mücadele etti. Oyunun sonunda hazırlanan soslar şeflerin tadımına sunuldu. Hazırladığı tabak ile rakiplerini geride bırakan ve para ödülünü kazanan isim Uğur Yılmaz oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef yemek tarifleri
  2. Masterchef 2020 yarışmacıları
  3. Masterchef Barbaros kimdir?
  4. Masterchef Özgül kimdir?
  5. Masterchef Ayyüce kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
İzmir Sushi Mekanları: İzmir'de Gidebileceğiniz 10 Sushi Mekanı
Guarana Nedir, Faydaları Nelerdir?
Neden Yemek Yaparken Tahta Kaşık Kullanmalıyız?