12 Eylül 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
12 Eylül Masterchef Türkiye'de son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte, 12 Eylül Masterchef'te çıkan yemekler ve dokunulmazlığı kazanan isim:

Masterchef Türkiye 12 Eylül'de yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef jüriliğinde yapılan Masterchef, kırmızı ve mavi takımın kıyasıya mücadelesini ekranlara getirdi. Peki, 12 Eylül Masterchef'te hangi tarifler çıktı? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? İşte, detaylar:


12 Eylül Masterchef'te Çıkan Tarifler

İstanbul Silivri'de gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu, izleyenlere büyük bir keyif yaşattı. Şefler, yarışmacılardan tarhana çorbası, patlıcan silkme, kağıtta tekir, pandispanya, silivri köftesi ve patriot böreği yapmalarını istedi. Yarışmacıların hazırladığı yemekler, Silivri Belediye Başkanının da aralarında bulunduğu konuklara sunuldu. Tadımı yapan konuklar beğendikleri yemekler için oy kullandı. Stüdyoda açılan oylar sayıldı ve oylama sonucu 40'a 14 gibi yüksek bir fark ortaya çıktı. Yapılan oylama sonucuna göre haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.


Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

12 Eylül Masterchef Türkiye'de kırmızı takım tekrar yemek yapmak için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan sadece tek tencere kullanarak bir lezzet hazırlamalarını istedi. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayarak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Barbaros oldu. Barbaros, 5. eleme adayı olarak takım kaptanı olan Arem'in ismini verdi. Kırmızı takımın yaptıkları oylama sonucunda ise 6. eleme adayı Eray oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Furkan, Ebru, Duygu, Arem, Ayyüce ve Eray oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef Yemekleri
  2. Masterchef Türkiye Yarışmacıları
  3. Masterchef Tanya Kilitkayalı Kimdir?
  4. Masterchef Emir Elidemir Kimdir?
  5. MAsterchef Celal Sarıgül Kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Evde Tavuk Bulyon Nasıl Yapılır?
Rulo Pasta Tarifleri: Özel Günler İçin 12 Rulo Pasta Tarifi
Şefleri Bile Kıskandıracak 62 Mutfak Püf Noktası ve Pratik Yöntem
Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı